azgard Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Zdravím nemáte někdo zkušenosti s tímto notebookem? http://notebooky.heureka.cz/asus-x50n-ap232c/ kdyžtak bych měl pár dotazů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Popřípadě co bych na tédle sestavě rozjel ? nejdem i o nějaké zázraky ,spíš jako přehrávač filmů,škola ,ale tak jestli bych rozjel hry typu CS 1,6 , Gta Sa, Gta vice city? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Na Turion64 X2 jestli spustíš CS nebo Sanko...? Hehe, jsi mě pobavil. :D Bez problému a i novější hry pofachaj, třeba CoD 6 a pod... já na hry už moc nejsem tak nepovím, ale radši bych bral Intelák než AMDčko (pouze v NB případě). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 wow ,tak to dík Razzere :) Heled jak píšu ,nemám to nijak na hry , hry hraju na konzoly ,ale tak třeba při cestě do školy ,nebo ve škole kdyby byla nuda :) Tak to si mě potěšil :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 vidim spatne nebo tam neni uvedena graficka karta? s integrovanou se mi sekala i hra nfs underground 1 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breaker Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 oh, uz jsem si vsiml . omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 tady integrovaná není :) 128 mb tak snad aspon ten Undeground 1,2 kdybych rozjel tak bych byl rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.