ibanezman Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Zdravím,potřeboval bych člověka na flash PSP.Flashnuté už bylo,ale jak jsem tam dal Gran Turismo a kalil jsem tak se to celé nějak posekalo,tak jsem to půjčil kámošovi ať s tím něco udělá a ten akorát provedl downgrade na oficiální fw5.50.Jsem z F-M kdyby byl někdo z okolí a měl čas tak napište,určitě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 A od kud jsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 JJ docela podstatná věc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Má to tam napsaný Frýdek Místek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 já tam nic nevidím ale to je jedno. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 pošli mi přes PM adresu se podivam jak to je o demě daleko a pouvažuji jestli dojedu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 jsem z F-M znamená co?.. Asi frýdek místek ne?... Čtěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.