Psenda Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 dobry den mam jeste druhe psp a je s nim taky jeden problem....mam tam fw 6.20 chci se zeptat jestli jde flashnout...a nebo dat na starsi verzi?...nebo co s tim?...predem dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 co takhle napsat model psp? ku*va uz se konecne naucte psat vic info!!!! pokud go nebo 3xxx mas smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 co takhle napsat model psp? ku*va uz se konecne naucte psat vic info!!!! pokud go nebo 3xxx mas smulu klid..... (nerozumi tomu jakou ty). napis co mas za model. (fatko 1000,2004,3000,go). co mas pod baterkou napsany code date. (8c,8b.....). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Co psát ale číst, kdyby tak lidi uměli... Jestli máš 1000 nebo 2000 s flashnutelnou deskou tak sežen Pandoru a kouzelnej MS nebo flashera, jestli máš 3000 nebo Go, tak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 mam 2004...jj flashnutou desku to ma...ale pak sem prehral ten firmware a nejdou hry z netu.....omlouvam se sem zacatecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 mam 2004...jj flashnutou desku to ma...ale pak sem prehral ten firmware a nejdou hry z netu.....omlouvam se sem zacatecnik takze jak jsme dobre pochopil takze mas 2004 s flashnutelnou deskou a mas FW 6.20 musis si sehnat flashera jestli jsi z prahy tak tady jednoho cloveka znam jmenuje se nick forWhat?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 nejsem....sem z pelhřimova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 nejsem....sem z pelhřimova tak o tom tud nikoho neznam..... musis se zeptat tady na foru. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 kamos zna nekoho z jihlavy tak kdyztak tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Pelhřimov? vole tams em pečenej vařenej,sem se tam narodil xD,jinak pokud bych od kámoše sehnal pandoru mohl bych tam někdy zajet (bydlim kousek od brno a v pelhřimově mám babku dědka atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psenda Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 jj..jeste dam vedet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat i já - můžu mít PSP 3004, FW 5.03 a má to flash 5.03 GEN-C (Full) - kupuju to přes inzerát a chci vědět, jestli je to možné, dále či je to flash napevno nebo ne a jestli na to pojedou nové hry...;) thx chlapi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Možné to je určitě, flash není napevno (na žádném 3000 není zatím napevno) a nové hry pojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Fine, dík za odpověď. A když to není napevno - znamená to, že když se to natvrdo vybíje, musí se dělat znovu? Nebo "jen" když se vypne ručně...? A jestli to půjde v pohodě přes PC nahodit(něco jak PS3, kdysi theatred iP) nebo musím k tomu dokupovat nějakou součástku - tu pandora baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Fine, dík za odpověď. A když to není napevno - znamená to, že když se to natvrdo vybíje, musí se dělat znovu? Nebo "jen" když se vypne ručně...? A jestli to půjde v pohodě přes PC nahodit(něco jak PS3, kdysi theatred iP) nebo musím k tomu dokupovat nějakou součástku - tu pandora baterku... kdyz se ti to vybije tak to musis znovu flashnout nic na tom neni jsou tady navody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Já si teda myslím, že když se ti vybije, tak to nebudeš muset nahazovat, páč když umírá baterka, tak se PSP vypne samo dřív, než úplně klekne. Když se mi vybilo posledně, tak sem zrovna hrál NBA a když sem ho hodil na nabíječku a zapnul, tak mě to hodilo zpátky do hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Já si teda myslím, že když se ti vybije, tak to nebudeš muset nahazovat, páč když umírá baterka, tak se PSP vypne samo dřív, než úplně klekne. Když se mi vybilo posledně, tak sem zrovna hrál NBA a když sem ho hodil na nabíječku a zapnul, tak mě to hodilo zpátky do hry... to jo ale kdyz bude v XMB tak to bude muset nahazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Psenda
dobry den mam jeste druhe psp a je s nim taky jeden problem....mam tam fw 6.20 chci se zeptat jestli jde flashnout...a nebo dat na starsi verzi?...nebo co s tim?...predem dik :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.