Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Ted se mi 5 krat zasebou stalo to ze kdyz jsem si stahl hru a chtel jsem ji spustit tak mi to napsalo: the game could not be started. ( 80020148 ) - co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled tak to presne mam a porad mi to vzdy po startu hry vyjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Aha OK co mas za CF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 co mam za CF? srry ale co je CF zas tak se v tom nevyznam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 tak to bude ještě sranda :cheesygrin: jakej máš firmware? (System Settings - System Information) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 FM mam 3.03 OE-C to mas rict hned jak mam vedet naky CF :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 tak to máš CF (custom firmware) :D upgradni na nějakej vyšší (3.40 OE-A nebo 3.52 M33) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Jn ale prevod atd aby mi to nebricklo neslo by to jinak :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 nejde a o brick by ses musel hodně snažit :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 na 3,52 M33 pisou ze kdyz to vypnete ci zrusite tak to brickne a co kdyz se to sekne :) toho se bojim tak zkusim 3,40 a myslis ze to pujde z 3.03 rovnou na 3,40? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 oboje (3.40 OE-A i 3.52 M33) jsou CF a platí pro ně stejná pravidla a mezi CF můžeš jít nahoru i dolu jak se ti zlíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=6527 jdi sem a stahni si to pro CF 3.xxOE.......Pak se jen staci rict pokynami co tam sou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 jj to jsem delal ale kdyz jsem to chtel zpustit tak se to seklo (jako zustal tam obrazek pri nacirtani hry: PSP) a pak se samo vyplo? co ted :( - dobry uz se instaluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 good uz to mam, muzu ted ten instaler smazat z PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Muzes a ani nemusis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beastie Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 good uz to mam, muzu ted ten instaler smazat z PSP? jasne ze mozes, myslim ze tie hry co ti nesli to boli nejake tie novsie ne? lebo vacsinou vyzaduju FW vyssi ako 3.30... -no tak to skus uz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakator Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Jj funguje super THX vam vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakator
Ted se mi 5 krat zasebou stalo to ze kdyz jsem si stahl hru a chtel jsem ji spustit tak mi to napsalo: the game could not be started. ( 80020148 )
-
co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts