arcane245 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ahoj lidi chtěů jsem se zeptat ...mám psp 3004 a chtěl bych rozjet tuto hru..jaký CFW bych měl mít??tedka mam 5.03 prometheus stačí to?..co k tomu ještě musím udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Stáhnout tu hru :cheesygrin: Mě na to stačí Prometh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 a muzu se zeptat? tu hru jsem stahnul uz dvakrát pokaždý z jiného linku a strašně se mi při zápase seká?? je možné třeba tu ISO převést na CSO a přestane se sekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 To spíš naopak, většinou se sekají CSO (větší komprese než ISO). Mrkni se do VSH menu jaký tam máš nastavený frekvence (první dva řádky) a nastav tam Default. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 no je tam default ale furt se to seká...vždycky jen při zápasech..a dlouhý loadingy....zkoušel sem i přepínat mezi M33 driverem a SONY NP nic nepomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 tak se znova koukni do VHS menu,ale tentkrat na pluginy(plugins),jestli jich nemas moc zapnutejch.Kdyz mas tak je vypni.A nebo druha moznost je ta ze mas zkur.venou kartu(pametovou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Taky fakt, karta by to mohla dělat, ale k pluginům se dostaneš přes Recovery Menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.