James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 pls lidi poradte kde ste ted v posledni dobe koupili psp nebo kde ste ho videli
0 Rune Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 takových podobných topiců je tu v poslední době hodně......prostě se podívej po foru
0 Ski Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 lol seznam zbozi psp ;) http://zbozi.seznam.cz/?q=psp&order=dearest&minPrice=&maxPrice=
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 Radil jsem vsude a poradim znovu ;) Datart v Praze na Andelu ;) tam ti to i otevrou.. ale opravdu by jsi mohl hledat, jen za dnesek je tu hafo topicu..
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 Sem z jiznich cech.Sry za novej topic,ale ja uz mam nervy v hajzlu,uz 3 tejdny sem koukal po wshopech a pokazdy sem objednal a za 3 dny mail ze nemaj na sklade.
0 h0mer Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 z internetu neobjednavej to nevis co dostanes za fw
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 ted sem volal na Andel a uz maj taky hovno:( takze objednavam ruzovyho a drzte palce at to ma dobrej FW http://psp-sony.surtep.cz/konzole/psp-sony-playstation-limited-edition-pack-pink/
0 Rune Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 ted sem volal na Andel a uz maj taky hovno:( takze objednavam ruzovyho a drzte palce at to ma dobrej FWhttp://psp-sony.surtep.cz/konzole/psp-sony-playstation-limited-edition-pack-pink/ držím palce když už je růžovej tak aspoň ať má dobrej FW ;)
0 Iann 09 Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 Co na tom, že je růžovej. Hlavně abys ho měl a jel ti v pohodě.:)
0 nobohacufirashinanakule Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 Hele zkus Makro... taky jsem byl zoufalej jako svině... v e-shopech bylo vyprodáno... tak jsem to zkusil v Makru ... a měli tam Value pack za 5950 ;)
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 v jakym si byl makru a jakej tam byl FW pls?
0 nobohacufirashinanakule Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 v jakym si byl makru a jakej tam byl FW pls? no byl jsem v královehradeckym makru... to bys měl ale docela daleko :D... zkus to u vás v ČB... tam by snad makro mělo bejt... a doufám že ti je jasný že musíš mít tu zákaznickou kartu aby tě pustili ;)
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 chlape jezdime tam,takze kartu mame.) ted sem tam volal a maj jeeeeeeeeeee!!!!sbohem tuzovouckej:D
0 nobohacufirashinanakule Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 no vidíš... jsem ti to řikal... Makro je nejhustší ;)... jo a FW jsem měl 3.40 takže to jistily Lumines ;)
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 jo este z tebe nevylezlo jakej tam je FW
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 kurna tak sehnat lumines:( kde ja je vemu?
0 nobohacufirashinanakule Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 zkus kouknout to topicu PSP prodám... třeba placek tam prodává - je to dost seriozní týpek... tomu bych 100% věřil ;)
0 James_p Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 prave sem chtel nejlip nejakej FW,kterej lze DG bez niceho,tohle sou dalsi vydaje a ja uz sem uplne vyzdimanej:D
0 kocurstvo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2007 ted sem volal na Andel a uz maj taky hovno:( takze objednavam ruzovyho a drzte palce at to ma dobrej FWhttp://psp-sony.surtep.cz/konzole/psp-sony-playstation-limited-edition-pack-pink/ tak si gurva kup PSP jinde, kde ho nemají jen v růžovém!!!!!!!!!!!
0 James_p Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 tak si gurva kup PSP jinde, kde ho nemají jen v růžovém!!!!!!!!!!! ty ses nejakej chytrej....o co sem se 14 dni asi snazil...
0 James_p Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Hosi tak v makru sou samy hovada.V utery sem tam volal,jesi je maj,ostatne to sem psal i tady v tomhle topicu.Ted sem odsud prijel a maj hovno.Do telefonu mi rekli ze jich maj jeste dost a ze za celou dobu prodali jen 3.No a dneska mi tam rekli ze posledni prodali pred mesicem....skoda mluvit.Kvuli tomu ze ho tam udajne v utery meli sem zrusil objednavku toho ruzovyho.Uz sem ho moh mit dneska doma a mam akorat tak zase H.A jeste perlicka na zaver.I ty ruzovy uz vyprodali,takze sem totalne v hajzlu.
0 James_p Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 ted sem tam volal a nemaj nikde ani jeden prej:(
0 James_p Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Tak sem se rozhod,ze zkusim prodejher.cz,uvidim co z toho bude.Objednal sem si tu strivrnou japan verzi FW 1.5,tak uvidime,jesi ke mne budou taky svinsky.
0 wojan Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Nechci ti nak kazit iluze ale tam pisi ze zbozi neni skladem tak bych rek ze ti pride dalsi email :)
Otázka
James_p
pls lidi poradte kde ste ted v posledni dobe koupili psp nebo kde ste ho videli
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts