Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GTA: EFLC PS3 verze, koupit, či ne?

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, zvažuju koupit GTA Episodes from Liberty City na PS3. GTA bylo vždycky fakt super, ale zklamala mě GTA 4 co se týče grafické stránky. Někde jsem slyšel, že prej toto DLC má hezčí grafiku, respektivě nativní rozlišení 720p oproti GTA 4 který má 630p, takže se chci zeptat jestli to pořád vypadá tak hnusně rozmazaně, nebo je to lepší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak předevšim GTA IV, alespon verze kterou já mam běhá 1080p rozlišení ale to je jendo.....grafika těch DLC je stejná....obojí sme dohrál a bavilo mě to hodně a halvně v Ballad Of Gay Tony sou některý trofeje opravdu těžký takže máš co dělat jestli se honíš za poklady.....ale jestli chceš lepší grafiku u her tak si pořid nějaký dělo PC za desetitisíce....jestli chceš tu naši zlatou hratelnost asi občas maičko grafiky ukousneš no....beztak ty hry nehrajem pro jejich grafiku ale pro jejich hratelnost a prakticky vše ostatní

Odkaz ke komentáři

• 0
tak předevšim GTA IV, alespon verze kterou já mam běhá 1080p rozlišení ale to je jendo.....grafika těch DLC je stejná....obojí sme dohrál a bavilo mě to hodně a halvně v Ballad Of Gay Tony sou některý trofeje opravdu těžký takže máš co dělat jestli se honíš za poklady.....ale jestli chceš lepší grafiku u her tak si pořid nějaký dělo PC za desetitisíce....jestli chceš tu naši zlatou hratelnost asi občas maičko grafiky ukousneš no....beztak ty hry nehrajem pro jejich grafiku ale pro jejich hratelnost a prakticky vše ostatní

tak samozřejmě, že hratelnost byla a je pro mě nejdůležitější. Jinak u GTA 4 je to 1080p falešný. moje telka detekuje skutečný rozlišení her a občas se divím, jaký píšou na obalech podvody. DLC dnes koupeno a skvěle se bavím. ohledně té grafiky, mě jen překvapilo, že je to tak rozmazaný oproti jiným hrám, ale je to tím malým rozlišením, který je 630p progressive a těch 720 a 1080p je dopočítávaný, takže nahovno.

Odkaz ke komentáři

• 0

Gtačko EFLC je oproti ostatním dílům lepší určitě grafikou,a hratelností

Ale po dohrání hry sem už nějak nechtěl hrát znova.... (neni tam moc FreeMod) sem asi zvyklej na jinný díly...

Ps: MP je dobrej... jen moc lidí nenajdeš...

A mise sou zajímavější než v jakejkoli dílech...

Toť má slova :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu