Fanula Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Zdravim, objevil jsem internetový odkaz na demo God of War:Ghost of sparta fixed na PSP s CFW. Tady je:http://rapidok.com/download/rkJsBSpM8m/%5BPSP%5D%5BDEMO%5D_God_of_War__Ghost_of_Sparta_%5BUSA%5D%5BFIX%5D%5B5_00m33%5D PS: Jestli už to sem někdo dal, tak mě prosím omluvte za moji nepozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Moc díky supr. Už jsem to dohrál je to o hodně lepší než chain of olympus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanula Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 To jo vypadá to dost dobře, mám stejnej názor.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bery213 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Jojo souhlasim s dan-dan-danem ...supr hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tady máte GoW:GoS plnou hru:http://console-forum.net/tema/97124-je-to-tu-zhava-novinka-god-of-war-ghost-of-sparta-ssaaww-games :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 nevíte jestli to demo pojede i na OFW 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 nevíte jestli to demo pojede i na OFW 6.20? Podle me to pojede zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 pokud to pujde rozbalit tak to asi pojede,protože už sem stahoval jedno fixed demo a nešlo extrahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.