Segredo Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Skošel jsem tam dávat češtinu a po zapnutí mi svítí jen zelená kontrolka, do recovery menu se dostanu, ale k čemu mi to je ?? (stáré soubory mám zálohováné) Prosím pomozte:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 nejspiš to bude brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Nikdy si nainstalujte četinu!!!!!!!!!! Je brick.... jestli mas napevno flash (asi urcite). Tak to opravy pandora baterie. PS: Čti si příště komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 tjn Cojoot - slim ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Už jsem to spravil, bylo stačilo tam spátky přetáhnout starý soubory. A když už jsme u toho dá se nějak zmenšit velikost iso souborů ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelva007 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 iso jde prevest do cso,pokud je hra narocna muze se sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Když se de dostat do recovery menu tak je to jen semi-brick, a to stačí stáhnout recovery flasher a ten to umí flashnout, ale tys to koukám vyřešil takhle BTW: Experti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 A když se to převede do CSO, tak to bude mít o kolik menší velikost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Je několik levelů komprese, dá se ušetřit i přes 50% velikosti hry. Ale záleží konkerétně o jakou hru jde, například GTA se seká i v tom nejmenšim levelu. Musíš to vyzkoušet ... doporučuju na to UMDGEN, přes kterej můžeš i hry ripovat (= mazat nepotřebný části jako např. videa, hudbu, jazyky ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Skošel jsem tam dávat češtinu a po zapnutí mi svítí jen zelená kontrolka, do recovery menu se dostanu, ale k čemu mi to je ?? (stáré soubory mám zálohováné)Prosím pomozte:cry: sorry pospichal jsme přečt jsem si z se nedostanes do recovery menu. Moje chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Díky moc, ještě bych se chtěl zeptat: Mám bazarové PSP 1004 FAT, když pouštím hudbu tak to hraje jen z levé strany s té díry, ale na druhé straně je ta díra taky, ale tam to nehraje, máto tak být nebo nefunguje jeden reprák ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Dělá to jen u hudby nebo i u videí, her? Pokud jo tak to bude nefunkční reprák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Dělá to furt, nevíte jak bych to mohl spravit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Rozebrat a vymenit repracek. Nevidim jny zpusob kdyz to dela porad nebude to zadny HW i treba po restartu PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 A našel by se nějaký návod na výměnu reproduktoru ? Skoušel jsem to rozebírat a jak tak koukám tak musí asi nejdříve odendat display, co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Navody na rozdelani by tu mely byt podle me jsem je nekde videl. Ale zkus napsat nekomu kdo ma doma spoustu nahradnich dilu treba ti poradi a repracek i proda nebo zrovna vymeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Segredo Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Díky, můžete zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Segredo
Skošel jsem tam dávat češtinu a po zapnutí mi svítí jen zelená kontrolka, do recovery menu se dostanu, ale k čemu mi to je ?? (stáré soubory mám zálohováné)
Prosím pomozte:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.