gamer007 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Zdravím, neexistuje nějakej prográmek aby se dal použít herní ovladač i ve hrách, které ho v option neumožnují? Jde mi přímo o GTA4, ale rád bych si zahrál i jiné hry. Třeba GTA SA s tím šlo hrát v pohodě. Není nějaká utilitka? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Chtelo by to upresnit. Jakej typ ovladace vlastnis? Options ve hre nebo primo v programu na ovladani zarizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ovladač je to bezdrát USB 2,4Ghz, nějaká čína, značku nevim. A třeba v options ve hře GTA4 to navolit prostě nejde, přitom třeba NFS s tím hraju. Jde mi o to, jestli jde do her nějakou utilitkou ten ovladač nacpat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Aha tak to potom nevim.Treba na genius,logitech,atd.. nabizeji program ve kterem si to nastavis k dane hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gamer007
Zdravím, neexistuje nějakej prográmek aby se dal použít herní ovladač i ve hrách, které ho v option neumožnují? Jde mi přímo o GTA4, ale rád bych si zahrál i jiné hry. Třeba GTA SA s tím šlo hrát v pohodě. Není nějaká utilitka? Díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.