Killzoor Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Já se chci zeptat pokud je to tak ze se free demo musí platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Demo jsou zdarma na PSN,některá demo bejvaj třeba o týden dřív na playstation plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chucky_cz Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 No co bys rekl ze znamena to slovicko free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 ,,free demo musí platit,, ? No to je hodně smutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Já se chci zeptat pokud je to tak ze se free demo musí platit "...pokud je to tak ze se free demo musí platit" to je hodně blbě postavená věta......já třeba vopravdu nechápu na co se přesně ptáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Jestli se za dema plati... Za dema se neplati, dema slouzi pouze k "ukazce" hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Za dema se neplatí, platí se pouze ze PSN Plus, což je verze PSN, která má, kromě časové exkluzivity na některá dema, ještě pár dalších plus... Ale k tvojí otázce - dema jsou bezplatná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killzoor
Já se chci zeptat pokud je to tak ze se free demo musí platit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.