LENCAK Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Zdravím, prosím o radu. V PSP jsem mel FW verzi 5.30 GEN-A. Bohužel sestra klikla na System Update a ted tam mám 6.31. Bohužel nemůžu hrát iso hry. Je nějaká možnost to opravit. Pár věcí jsem zkoušel, ale nejdou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Jaký máš PSP? jestli 3xxx tak máš smůlu jestli 2xxx tak řekni date Code,najdeš ho bod baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 mam 2004. Moje icq 258-798-634 pls kdyžtak napiš Díky 7c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 DATE CODE je ten dvoumístný kód (př. 8B). Pokud je tam 8C, tak to flashnout zpět nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 má 7C a potřebuje sehnat Pandoru a vytvořit MMS a nějakej návod. Poradi lbych mu ale vim jenom základ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 to už vim taky, ale když jsem postoval příspěvek tak tam ještě date code nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.