LENCAK Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Zdravím, prosím o radu. V PSP jsem mel FW verzi 5.30 GEN-A. Bohužel sestra klikla na System Update a ted tam mám 6.31. Bohužel nemůžu hrát iso hry. Je nějaká možnost to opravit. Pár věcí jsem zkoušel, ale nejdou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 jake máš psp? 3xxx-2xxx??? a jestli 2xxx tak jaky maš date code pod baterkou? třeba 8c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 7c - 2004 už mi pár lidi radilo přes Pandora Battery, ale tu bohužel nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 se poptej kamošu v okoi jestli nemaji pandoru a jestli ti to neudělaji. A nebo běž do consoloveho obchodu a zeptej se jestli ti to tam neudělaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.