nuguien Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Má někdo nápad na nějakou aplikaci/hru? aplikace jako messenger/hru a podobně bych asi musel přetáhnout na jinej host ale hra by šla online přes dodanej skoro ajax a bylo by to dost těžký. Takže pokuď má někdo nějakej nápad tak sem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Můžu sem dát ukázku lehký hry nebo diskuze udělaný v tom co sem udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dej. a přes internet na psp mužeš hrat flash hry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 vůbec vás nechápu xD. vy chcete Hru která by šla online přes browser? P.S. Nuguien - ten tvuj avatar sedí xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Pokuď vim tak to de.. bude se to asi sekat ale de to protože sem našel AJAX flash modul na netu a to znamená že by neměl bejt problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dej odkaz. to prdnu do psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Já musim přehodit co tam chceš ..jestli kecání(ještě nedodělaný) nebo takovej posunující se tank :D pak bych moh ještě udělat přehrávač MP3 s nízkou velikostí přes flash -> http://magicdr0p.4fan.cz/psp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 lol :D škoda že ted u sebe nemam psp :D:D a to mam normalně spustít přes hbl nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Přes normální web browser u PSP EDIT: Asi udělam pacman online.. 1 bude hrát za pacmana a druhej za bubáka :lol: ale to by bylo hodně těžký dělat překážky kyž je to HTML,Javascript,AJAX,PHP.. neumí někdo flash? :D Nebo LUA homebrew hra a na tej stránce by bylo scoreboard .. nevim ale jestli de net v LUA.S tim by mi asi poradil možná tak myschoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Notak počkej. ty mi chcešč říct ža hry z netu budu moct farat s koamošm on-line?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jo chci .. když de přes ajax ovládat určenej browser podle id tak pude na PSP po browseru klidně i hra nebo chat.. prostě to co v tom de... AJAX = poslání příkazu a získání obsahu co to vypsalo po odeslání dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Aha. a to děláš sám??? A až to dodělaš daš to dem?? na down? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Kdo jinej by to dělal.. já nemam nikoho kdo by dělal semnou ale ..demo? to by snad muselo bejt v LUA. Zatim tu hru mam nakopnutou na browseru, jenom lehký posouvání,ukládání pozic .. první co sem v tom dělal.. jinak mam takovou knihu která neni úplně dodělaná ale funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 aha to je hlavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Já tady našel tutorial na jednoduchou hru v C++ nebo v čem jenže.. když sem zkoušel ten program nahodit do provozu tak to nešlo. Kéž by tu byl někdo schopnej toho zprovoznit mi v PC C++ a kdyžtak zkusit makat semnou když by se třeba nudil :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 tjn ja bohužel neumim c++ ale dej mi odkaz kuknu na to a skusim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 je to tady na CF ale nemam odkaz.. du pohledat i ne googlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dobře pak to tu hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 dneska je neděle,mám pomalejší myšlení,zvlášť ještě když sem minulej den usnul o 1 v noci a celej den seděl u PC. Jinak ty teda uděláš HB Online Hru? nebo přes browser? jak říkám sem totálně mimo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Mam něco v angličtině.. -> http://psp-programming.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ok pak stahnu a skusim se naučit. a nebo najdu něco v českem jazice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tak.. teď chci zkusit hru která bude házet skóre atd na ten web ale jinak na tom je teď taková mini docela divná testovací hra.. nic extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ještě sem dohledal http://console-forum.net/archive/index.php/t-46041.html ale je to furt cygwin kterej mi nefungoval.. umí to na windowsech někdo rozšlapat? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 A přes ten program c++ jdou udělat i HB hry pro HBL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 jo c++ se dá do nějaký psp kódu si myslim. někdo to psal.neb oto bylo c#? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts