Sada23 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tak co hoši, je to venku, už to někdo hrajete?? Já zatím stahuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livenriot Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 já taky pak pisni jakou verzi máš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Hodně připomíná druhý díl, není to špatně, to rozhodně ne. Příběh je boj proti zlu, jinak si dělej, co chceš (více méně). Grafika už není tak přebarvená, jako byla byla minule, ale zase totální realita to také není. Verzi mám tu úplně první, JTAG only. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livenriot Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 já stahuji [X360]Fable_III[RF][X360SOS.com], píší že tam má být čeština tak uvidím, když tak pisnu zítra ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Čeština je snad ve všech verzích. Určitě je v JTAG verzi a určitě je v Marvel verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 potvrzuju čeština funkční hraju bomba!!!!!přiběh ješte sylnější než ve 2 grafika uplne o něčem jinem!!BOMBA doporučuju o dost vice mist nez ve 2.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Je tedy i čeština v Marvel verzi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 http://console-forum.net/tema/84612-fable-iii?daysprune=-1 Lock & Archiv, promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts