Lupajs Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Zdravím , chtel jsem se zeptat jestli uz to nekdo hral ? :) popripade zazitky ze hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tipuju, že to bude stejný jak WWE 10....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 sada výbornej spam... hrál jsem to a stojí to za prd je to to samý jak 08,09,10 ''novej'' engine se tyka malicko zbrani tot vse.update-ovanej roster a novy pribehy v kariere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Píšeš, že to moje je spam a přitom si potvrdil, že je to stejný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 11 přidá docela dost novejch věcí.. treba universe mod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 sada ptal se na nazor ne na to co si myslis.a zase spam vid,. J-RcZ no bomba o proti minulemu roku 5zmen. radim kazdemu nezarytemu fanouskovi aby to nehral a tem ''srdcarum'' se to libit bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 A to se mi přesně nelíbí.. přidávají pořád nové maličkosti, ale chce to překopat, nebo udělat kompletně novej engine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 The Rock , Stone Cold sou normalne v roosteru ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 právě že mě taky ne chtělo by to překopat celý od grafiky/fyziky/animací atd... je to už prostě okoukaný:( kvůli tomu jsem to přestal hrat naposled jsme hrál 07(myslím jako dýl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Me se zda fyzika a grafika uplne odlisna od 2010 :) hlavne lepsi propracovanost tela ... Kazdopadne jsem rád ze tam konecne nacpali více legend . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Pro mě, naprostá bomba, už jsem projel 2 Road To Wrestlemania, ale vadí mi tam ten stereotyp, ale mód : WWE Universe, prostě simuluje celé WWE jako takové, zatím mám odemknutou nějakou divu, obleky, RVDho a pásy, ostatní legendy se otevřou asi postupem času v módu WWE Universe nebo RTWM, pro mě 9,5/10, tento rok si nasadili příčku velmi vysoko, a bude jí těžké překonat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 promin ale ty by si nemohl byt recenzent :D ''vadí mi tam ten stereotyp'' ''pro mě 9,5/10'' ale každý má svůj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Me se to taky moc libi :) akorat moc buggu s tema zebrikama :/ ... PROSIMVAS nevíte jak odemcit Stona colda a nebo The Rocka , doufam ze co nejdriv vyjde neaky cheat nebo navod jak je otevrit ...jelikot ve universe asi tezko kdyz jsem odklikal a vysimuloval snad 10000x matchu a prd :D jen Kozlov,pak ve WM nevím dyt je to to stejny porad takze asi se nic neotevre navíc ... ja si otevrel toho tarzana a hadího blba v legendach kdyz jsem hral WM + RVD :) ale bez Stona a Rocka to proste neni vonco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Nejspíš jsi mě nepochopil, já ten stereotyp vytýkal RTWM (pořád chodíš po těch stejných chodbách,a mlátíš se tam furt stejně), ale všechny ty novinky to přebijou, i samotné příběhy v RTWM , a máš pravdu, každý má svůj názor :) promin ale ty by si nemohl byt recenzent :D ''vadí mi tam ten stereotyp'' ''pro mě 9,5/10'' ale každý má svůj názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Jak ste mi nadavali a ted si to vychvalujete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jak ste mi nadavali a ted si to vychvalujete :) Promin za OT, ale příště piš konkrétní lidi, a né obecně, dík :) A hra mě čím dál tím více baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 CHEATS:SLURPEE John Cena Street Fight gear and "Never Give Up" Avatar T-shirt APEXPREDATOR Randy Orton Alternate Attire 8THANNUALTRIBUTE Unlock the "Tribute to the Troops" arena Pro fans: Udajne by měl jít ve hře otevrit Goldberg,vite o tom někdo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ne Goldberg opravdu nejde otevrit :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 zdravim všechny, vim že to sem nepatří ae nevim kde se mám ptát...mám plazmu a např. FIFA 11 jde spustit pouze na PAL 60, ale to mám rozmazanej obraz. Nemáte prosím někdo nákou radu jak na to?? Pomohl by HDMI propojovací kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 A čim to mas propojeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.