Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

WWE Smackdown vs Raw 2011

Lupajs

Recommended Posts

Pro mě, naprostá bomba, už jsem projel 2 Road To Wrestlemania, ale vadí mi tam ten stereotyp, ale mód : WWE Universe, prostě simuluje celé WWE jako takové, zatím mám odemknutou nějakou divu, obleky, RVDho a pásy, ostatní legendy se otevřou asi postupem času v módu WWE Universe nebo RTWM, pro mě 9,5/10, tento rok si nasadili příčku velmi vysoko, a bude jí těžké překonat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se to taky moc libi :) akorat moc buggu s tema zebrikama :/ ... PROSIMVAS nevíte jak odemcit Stona colda a nebo The Rocka , doufam ze co nejdriv vyjde neaky cheat nebo navod jak je otevrit ...jelikot ve universe asi tezko kdyz jsem odklikal a vysimuloval snad 10000x matchu a prd :D jen Kozlov,pak ve WM nevím dyt je to to stejny porad takze asi se nic neotevre navíc ... ja si otevrel toho tarzana a hadího blba v legendach kdyz jsem hral WM + RVD :) ale bez Stona a Rocka to proste neni vonco :)

Odkaz ke komentáři

Nejspíš jsi mě nepochopil, já ten stereotyp vytýkal RTWM (pořád chodíš po těch stejných chodbách,a mlátíš se tam furt stejně), ale všechny ty novinky to přebijou, i samotné příběhy v RTWM , a máš pravdu, každý má svůj názor :)

promin ale ty by si nemohl byt recenzent :D

''vadí mi tam ten stereotyp''

''pro mě 9,5/10''

ale každý má svůj názor :)

Odkaz ke komentáři

CHEATS:SLURPEE John Cena Street Fight gear and "Never Give Up" Avatar T-shirt

APEXPREDATOR Randy Orton Alternate Attire

8THANNUALTRIBUTE Unlock the "Tribute to the Troops" arena

Pro fans: Udajne by měl jít ve hře otevrit Goldberg,vite o tom někdo neco?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu