Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Ahoj. Teď jsem si koupil kabel a když ho připojím a dám v menu USB connection tak mi za chvíli v PC vyběhne tabulka Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Nevíte čím to je ? děkuji PS: mám win XP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 špatný drivery, spíš zastaralý... máš home nebo professional a s nebo bez service packů??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 mas aspon SP 2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 8, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 To mi taky delalo , vymenil sem kabel a bylo po problemu , mel sem takovy ten svinovaci od speed linku , normalni kabel od tv karty mi funguje , takze pouzivam ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 neřekl bych, že ti pomůže vyměnit kabel, ale pokud chceš kupowat nowej, zkusit to můžeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Mám také svinovací.. a mám Win XP Home edition SP2 ale cokoli jinýho mi na to jde.. skoušel jsem foťák a jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 njn, home edice, doporučuju upgrade na XP PRO CZ SP2 a máš po starostech se vším..., ale pro jistotu bych zkusil třeba kabel od foťáku...prostě klasickej a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 JJ tak je to tim kabelem ... Skusil jsem jinej a funguje to... Pujdů a tenhle jim vomlátim o hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 tak newim co jim chceš omlacet o hlavu když ti foťák de, maximálně zrubou woni tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 njn, home edice, doporučuju upgrade na XP PRO CZ SP2 a máš po starostech se vším..., ale pro jistotu bych zkusil třeba kabel od foťáku...prostě klasickej a uvidíš... jak by mu "upgrade" na professional pomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azareth Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 nemas spatnej kontakt? v kabelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crix Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Me tohle taky pc dela, jenze se vsim. I s flashkou i s mp3kou. Pritom mam Win XP Professional i s Service Packem 2. Fakt nechapu cim to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dreamer
Ahoj. Teď jsem si koupil kabel a když ho připojím a dám v menu USB connection tak mi za chvíli v PC vyběhne tabulka Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Nevíte čím to je ? děkuji
PS: mám win XP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts