Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Ahoj. Teď jsem si koupil kabel a když ho připojím a dám v menu USB connection tak mi za chvíli v PC vyběhne tabulka Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Nevíte čím to je ? děkuji PS: mám win XP
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 špatný drivery, spíš zastaralý... máš home nebo professional a s nebo bez service packů???
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 8, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 To mi taky delalo , vymenil sem kabel a bylo po problemu , mel sem takovy ten svinovaci od speed linku , normalni kabel od tv karty mi funguje , takze pouzivam ten
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 neřekl bych, že ti pomůže vyměnit kabel, ale pokud chceš kupowat nowej, zkusit to můžeš...
0 Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 Mám také svinovací.. a mám Win XP Home edition SP2 ale cokoli jinýho mi na to jde.. skoušel jsem foťák a jde to.
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 njn, home edice, doporučuju upgrade na XP PRO CZ SP2 a máš po starostech se vším..., ale pro jistotu bych zkusil třeba kabel od foťáku...prostě klasickej a uvidíš...
0 Dreamer Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 JJ tak je to tim kabelem ... Skusil jsem jinej a funguje to... Pujdů a tenhle jim vomlátim o hlavu.
0 da8ball Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 tak newim co jim chceš omlacet o hlavu když ti foťák de, maximálně zrubou woni tebe...
0 bezejmena Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2007 njn, home edice, doporučuju upgrade na XP PRO CZ SP2 a máš po starostech se vším..., ale pro jistotu bych zkusil třeba kabel od foťáku...prostě klasickej a uvidíš... jak by mu "upgrade" na professional pomohl?
0 Crix Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2007 Me tohle taky pc dela, jenze se vsim. I s flashkou i s mp3kou. Pritom mam Win XP Professional i s Service Packem 2. Fakt nechapu cim to je.
Otázka
Dreamer
Ahoj. Teď jsem si koupil kabel a když ho připojím a dám v menu USB connection tak mi za chvíli v PC vyběhne tabulka Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Nevíte čím to je ? děkuji
PS: mám win XP
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts