fox171 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Čus hoši, nevíte někdo pokud ještě platí že budou dedikované servery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 jo budou ale stačilo jen www.google.cz :roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Tak bude tu i do budoucna na pokec o Black opsu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 dedikované servery budou, ale nemyslím si že to bude nějaká pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 tak si nemysli ja to hraju a zatim ne singleplayer nadchnul ten jen pockat na hack na multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Keď výjde/či vôbec výjde Promod , tak vtedy si to kúpim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 To už nebude jak COD4 prostě mi to přijde už takový divný - hlavně jak tam máš za zbraň kuši. Není to už ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pettul1468625143 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Sorry za OT Ale nejlepší Call of Duty série byla: CoD 1 + United Offensive Cod 2 a CoD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Dupenka: abych pravdu řek mně se*e že zrušili až moc realisticky podřezávání a lámání vazu treyarch u mně vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.