Daxter Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Zdar, updatnul jsem si na iphonu fw na 4.1, jailbreaknul a ejhle .... nejde mi unlock :). Někdo mi říkal že na fw 4.1 bohužel nejde, což mě vzhledem k tomu že je na 4.1 jailbreak nenapadlo ... tak jak to teda je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Pokud nemáš CFW, kde neupgraduješ baseband, tak ne, nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Pockej na FW 4.2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 yes, FW 4.2 má vyjít na začátku listopadu a DEvteam pracuje na unlock už jen na FW 4.2 ( unlock už je ale nemůžou jej vidat dřív, než FW 4.2 bude, jinak by jim to Apple zafixovalo ) ... Jinak já mám taky tenhle problém, čekám.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 jo jo už to všchno vím :D:D teď se jen modlím ať vše vyjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 už na to nemám čekat. nevíte někdo nějaké bližší info?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 vyšel nový sn0wbreeze 2.1,který dokáže jailbreaknou jakékoli zařízení na firmwaru 4.1 (apple tv...) a prý tam je možnost udělat unlock na 4.1,nezkoušel jsem to,protože mám ipod PS:funguje pouze s novým iRebem 4.0.x-4.1 RC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Daxter
Zdar, updatnul jsem si na iphonu fw na 4.1, jailbreaknul a ejhle .... nejde mi unlock :). Někdo mi říkal že na fw 4.1 bohužel nejde, což mě vzhledem k tomu že je na 4.1 jailbreak nenapadlo ... tak jak to teda je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.