dessperadoss Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ahoj sem uplnej amatér s iPod touch a chtěl bych poradit co mám dělat abych si mohl stahovat hry. Mám iPod touch 2nd gen a Firmware 4.0. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Otevri appstore, zaregistruj se a muzes stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ale to je za peníze nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 neco je a neco ne pokuď chces nelegane stahovat staci si udelat jailbreak a pres cydii si nainstalovat appsynd 4.0 a installous. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 zadal sem do cydei apspsynd a nic mě to nenašlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 protože je to appsync :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ani tohle mi nenašlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 jeste musis v cydii dat Manage, sources, pak nahore vpravo edit, nahore vlevo add a napis tam http://cydia.hackulo.us a klikni Add source. Teď dej hledat ten Appsync :) a pak si stahnes instalous a je to :)(snad :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Už to mám všechno nainstalovány ale nic se mi na iPodu neobjevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Pokud jsi nainstaloval installous tak se ti objevi ikona a z te pak stahujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Jo uz to vidim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 anevite ještě kde bych mohl stáhnout schemata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Stahni si z cydie winterboard a pote si tema, ktere si z nekama stahnes hodis do slozky /private/var/mobile/stash/themes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jo ten winterboard už mám stáhlej a ty scemata mam stáhnout tyky s Cydie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Treba, nebo napis do googlu iphone themes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 stáhl sem si to zte Cydei ale nwm kde se mi to uložilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Otevri winteboard a zapni to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 nainstaloval sem si winterboard ale nic e nikde neobjevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Zajdi do obecné-winterboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jak to tak čtu, tak si raději pročti topic pro začátečníky... abys tu pak nebrečel že se ti něco pokazilo... nic ti to neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Ahoj sem uplnej amatér s iPod touch a chtěl bych poradit co mám dělat abych si mohl stahovat hry. Mám iPod touch 2nd gen a Firmware 4.0. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.