FxR Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 čus stáhl jsem si Custom Theme Converter na vytváření PTF schémat a když vložim wall tak to zamrzne a když vložim ikonu tak to zmizí (vypne se to) nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 No ja ještě nevyděl Theme program na vyrobu PTF. ale skusim něco pohledat a dam tu link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 refresh - nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Já jsem vůbec nic nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 uz to jede ale ctf by bylo lepsi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Už jsi našel nějaky program?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 jo,koukal semm ha eng navody na yt a uz vim jak na to,doufam ze to bude dobre vypadat v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 A nedaš sem pls link? bych to taky skusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 jo az zejtra sem na psp a musim to otestovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 ok tak zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 lidi naskytl se novej problém,když už upravený schéma dám do psp tak ikony vypadaj takhle http://img525.imageshack.us/i/messedupzm6.png/ nezná někdo nějakej srozumitelnej návod v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 lidi naskytl se novej problém,když už upravený schéma dám do psp tak ikony vypadaj takhle http://img525.imageshack.us/i/messedupzm6.png/nezná někdo nějakej srozumitelnej návod v češtině? sry myslel jsem, že se ti nezobrazují ikony :D tohle se mi stávalo v photoshop portable (nějaká chyba) takže jsem to pak opravoval v malování, ale už nevím jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.