divinacek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 hojte pls mám další problem :( stahl sem si assasina :( a když to cracknu tak mi to načíta ta ikona assassina a pak error něco s připojením k ubisoftu :( nevím co už mám dělat :( nemůžete mi to někdo .D FAKT vysvětlit pro totalní blbečky :D + navod třeba video byl bych mo rád ale aby bylo česky :D prosím budu moc rád děkuji .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divinacek Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 děcka okey už mi to jde :D ALE JINAK :( mě nejde zvuk :D xD help please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 dam ti takovou snobskou otázku máš zapnuty zvuk v nastavení ? neber to že jsi blbeček ale setkal sem se s takovými lidmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divinacek Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 :D tak řeknu ti to takle ano mám to na maximum : ( :D ale pořad mi to nejede ten zvuk ... zvukovku itegrovanou nemám :)a na hry sem blbeček .D ale dělam filtry na wowko D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 No to je sice hezke ze delaš filtry na wowko ale k tvemu problemu je ndo dost na **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Aktualizuj ovladače na zvukovku , zkusit jinej crack, pokud to nepomůže stáhni jinou verzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Skus Emulator :P http://www.uloz.to/5604195/assassins-creed-2-emulator-rar Je tam crack a návod jak to rozjet mě to funguje 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 si neztezujte a budte radi ze vam to tam de.Me na PC nejde ani brothers in arms road to hill 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Pokud ti cokoliv nefunguje, buď je chyba v zařízení HW, ale to asi ne. Jinak to je chyba crackem, popřípadě EMULÁTOREM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.