lips Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Asi v půlce týdne jsem narazil na ps store na Jimmiho vendetu a byla zdarma i kdyz na us stojí asi 10 dolarů tak jsem si jí stáhnul a dneska koukám a už je asi za 215 kc.Nevím jestli to byl záměr nebo chyba,ale každopádně to potěšilo :D.Stihnul to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ja to stih taky :D sice nemam mafii ale da se to doinstalovat pozdeji ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 JJ, když si ji později koupíš, tak se ti to ve hře objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 tak to sem rad.. mozna to byla nejaka chyba .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenyk79 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Já to taky stihl.Víc takovejch bugů,než bugů ve hře. :cheesygrin: Hlavně,aby nám nepřišla dodatečně složenka. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Myslite, že by se to dalo stahnou pres muj ucet na jinou konzoli taky gratis nebo uz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ano slo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenyk79 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jinak to jde i zdarma stáhnout pokud máš ůčtenku o koupi hry: Prosím, zašlete nascanovaný doklad o koupi hry na adresu mafia@cenega.cz a my vám v nejkratším možném termínu dodáme slíbený klíč. Prosíme však o trošku trpělivosti – vzhledem k obrovskému množství žádostí může trvat až tři dny, než vám budeme schopni odpovědět! zdroj:(nevim jestli můžu napsat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.