Millo_CZ Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Potřeboval bych koupit jednu věc přes paypal, jenomže tam nemám ani účet ani převedené peníze. Mohl by mi někdo pomoci ? Kontakt Skype / ICQ - MilloCz email - milostepan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 A co takhle si zajít na poštu, popřípadně benzínku, a koupit si paysafe card? Kolik zaplatíš, tolik dostaneš na papírové kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Proto co píšu mám důvody takže jestli nepomůžeš tak nepiš. EDIT: S paysafecard to na paypal stejně nefunguje... EDIT 2: Možná to pude s tímto napište pls jaký s tím máte zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 EDIT 2: Možná to pude s tímto napište pls jaký s tím máte zkušenosti. Ne, to v zadnem pripade nezkousej. Je to ocividny fake, respektive web, ktery z tebe vymami udaje a nic ti neda. Zkus si dam zadat jen castku a dat SELL a ono ti to prijme - jeste to tam navic keca neco s operatorama a ze to muze trvat az 12 hodin (to aby jsi hned neupadal v paniku a pritom to ani po 12 hodinach neprijde samozrejme). Navic tam nemaji na sebe zadny kontakt atd atd. Taky nevim o tom, ze by to nejak normalne slo z paysafe card na PayPal, nevim tedy, proc ti to RaiN doporucuje - docela by mne to zajimalo, tak doufam, ze se tu tedy vyjadri. Jestli to jde a jen o tom nevim, tak jedine dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.