rockyzz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ahoj, otázka je velmi jednoduchá, je v ČR někdo důvěryhodný který by mi udělal na XBOX CONTROLLER mod jménem Rapid Fire? Takže mi prosím někdo odpovězte a nebo mi nabídněte za kolik by jste mi to někdo udělal? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Vydel jsem dve varianty. Jednu s PICem a druha je jen pripajet dva dratky se spinacem a je to hotove. Variantu dve snad zvladne kazdej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 No pro mě to tak lehký není, a hlavně si nechci ovladač zníčit.. Tak co našel by se někdo kdo by mi to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak co???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockyzz
Ahoj, otázka je velmi jednoduchá, je v ČR někdo důvěryhodný který by mi udělal na XBOX CONTROLLER mod jménem Rapid Fire? Takže mi prosím někdo odpovězte a nebo mi nabídněte za kolik by jste mi to někdo udělal? Díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.