timtamtok Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Stahl jsem hru....rozbalil....a ted tam mam jen .iso......nekde jsem se docetl ze se to da spravit pres xdvdmulleter....jenze na me je to nejaky slozity....potrebuju poradit jak vytvorit .dvd .... diky....XBOX zijeee !!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Soubor .dvd se ti vytvoří sám , když budeš iso kontrolovat programem ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 A topik sem nepatří, příště založ v otázky a odpovědi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 A topik sem nepatří, příště založ v otázky a odpovědi ! A kde asi je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Byl původně nesprávně a je přeložený , tak neměj blbý poznámky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
timtamtok
Stahl jsem hru....rozbalil....a ted tam mam jen .iso......nekde jsem se docetl ze se to da spravit pres xdvdmulleter....jenze na me je to nejaky slozity....potrebuju poradit jak vytvorit .dvd .... diky....XBOX zijeee !!! :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.