cihiman Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Zdravim, procházel jsem celý den tohle forum, ale nepodrilo se mi najít nejaký návod jk hrát hry z USB? Zrovna nemuzu nikde sehnat +DVD , skazil jsem uz 2 - a tak schanim nejaky navod. Xbox mm flashnutý. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Jen s upravenym dashem přes JATG, jinak vždy z DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cihiman Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 mužeš mi to trochu vysvětlit pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 No <^KeNnY^> v dnešní době už je na netu pár Games on Demand [NO-JTAG] :) . Takže cihimane doporučil bych ti podívat se třeba tady a tady jen je třeba se registrovat ,návod máš tady je to obdobné :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cihiman
Zdravim, procházel jsem celý den tohle forum, ale nepodrilo se mi najít nejaký návod jk hrát hry z USB? Zrovna nemuzu nikde sehnat +DVD , skazil jsem uz 2 - a tak schanim nejaky navod. Xbox mm flashnutý. Dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.