Skimer Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Čus lidi, mám problém stalo se mi to už s dantes inferno a ted s novym GOW jakmile se ve hre pusti nejake ingame video takse silene seka...obraz i zvuk. Ale hry jedou 100% plynule...jinak PSP 2004 GEN D3 PrometheusV2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 nejsou ve formatu CSO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skimer Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ne jsou to normálně ISO zkoušel jsem i víc verzí...napadla mě karta ale když hra jede plynule tak proč by se mělo sekat jenom video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 no me to taky delal GoW :X tak sem si rikal ze to je asi tim ze to je CSO ale koukam ze ty to mas taky tak to nwm ale v dohrani to nebrani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Skimer
Čus lidi, mám problém stalo se mi to už s dantes inferno a ted s novym GOW jakmile se ve hre pusti nejake ingame video takse silene seka...obraz i zvuk. Ale hry jedou 100% plynule...jinak PSP 2004 GEN D3 PrometheusV2...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.