Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Chci se zeptat, jak se da branit s Yodou proti bleskům hrabete Dooku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shaftik Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 :o Tu hru jsem dohral,ale na tohle jsem ani nepomyslel,ani snad nenarazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 to je divny je to v ty specialni mistnosti,kde je 1 mise s darthem maulem,1mise proti dooku a 1 ise proti Anakinovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MikeM Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Muze mi to taky nekdo poradit?? Nemuzu se pres to dostat, absolutne nevim co mam delat..meta po me blesky a ja nevim co v te mistnosti delat. Diky Edit: tak uz jsem to zmaknul :D, staci se v pravy moment prepnout na druheho panacka a tim ho dorazit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cloud.M@-T€R
Chci se zeptat, jak se da branit s Yodou proti bleskům hrabete Dooku???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts