balda88 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Možná jsem toto téma přehlédl a nebo tady není. Dneska kolem 13hodiny bylo zveřejněno demo na stáhnutí z Xbox Live. Zatím se možno stáhnout jen pro GOLD uživatele. Pojdte diskutovat o této hře, své dojmy napíšu ze hry dnes večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Možná jsem toto téma přehlédl a nebo tady není. Dneska kolem 13hodiny bylo zveřejněno demo na stáhnutí z Xbox Live. Zatím se možno stáhnout jen pro GOLD uživatele. Pojdte diskutovat o této hře, své dojmy napíšu ze hry dnes večer. Tak treba, kdo ho stahne tak at da co nejdriv UP na web ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 http://console-forum.net/tema/105393-nfs-hot-pursuit-demo-rs-com?p=963697 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 tak po pravdě, čekal jsem od té hry víc :( podle mě to nebude na nějaké online závody, ale jako na večerní odreagování to špatné. jsem zvědav na plnou verzi až mi přijde z předobjednávky z xzone.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 já předobjednávku zrušil... horší než burnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 je to věc vkusu, když si chci pořádně zazávodit tak zapnu F1 2010, ale NFS mě bere svoji historii a vším okolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Bude mít plná hra splitscreen?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Paneboze po povedenych shiftech opravdove zklamani hral jsem to deset minut a musel jsem to vypnout, auto se nadalo vubec ovladat, dam tomu jeste druhou sanci ale zatim bes a bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jediný co mě na to zaujalo je soundtrack a zvuky aut,okolí atd... jinak je to kopie Burnout-u :/ čekal sem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 možná už tu tahle otázka padla, ale výjde toto nfs na xbox 360 v češtině??? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Tak mě demo teda taky nějak nenadchlo. TeronCZ: V češtině by to nemělo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Tak uz je na stahnuti plna verze, kdo ma at napise dojmy. Ja cekam az mi to prijde z predprodeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Tak uz je na stahnuti plna verze, kdo ma at napise dojmy. Ja cekam az mi to prijde z predprodeje :) S tym hranim stiahnutej hry bude asi problem - AP 2,5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizduch Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 S tym hranim stiahnutej hry bude asi problem - AP 2,5 :D jak pro koho... Mechanika samsung, iXtreme 1.6 - po patchnutí na wave 3 hra funguje... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 jak pro koho... Mechanika samsung, iXtreme 1.6 - po patchnutí na wave 3 hra funguje... :-) OK, pytal sa na dojmy z hry, tak ich vela nebude :D Tak pis dojmy, chcel ich vediet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ofiko vydani hry se v CR odklada na 23.11. :( a to jsem se tesil, ze budu mit na vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jaks na to přišel? Třeba v JRC ji maj na skladě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwory Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Zkoušel sem nový NFS s tím, že to bude arkáda... docela mě dostala zlá grafika vypadá jako upravenej Undercover nebo World, ale celkově hratelnost není ani arkáda :blejt: nechápu, jak takovouhle zvratku mohli oficiálně vydat :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Tak mně se to hodně líbí a včera jsem jel jedno kolo na mokru a byl jsem tou grafikou uplně unešenej ani jsem nečumněl na auto ale na okolí :), ovladatelnost je asi jak u starých NFS HP2 mně vyhovuje . ja dávám 90/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 jak to zprovoznim ? mě to píše, že disk je nečitelný =/ díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Má to novou ochranu AP25 . Jestli nemáš starší xbox a v něm mechaniku HITACHI nebo SAMSUNG nebo JTAG , tak to nespustíš . Musíme počkat na nový FW flashe LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 aha a nákej jakoby patch nbo něco by to nerozchodilo? no xbox mám asi tak 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Nic není oznámeno že by mělo něco takového být, takže asi ne ;) !!!! aha a nákej jakoby patch nbo něco by to nerozchodilo? no xbox mám asi tak 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jaks na to přišel? Třeba v JRC ji maj na skladě... Podle vyjadreni od xzone co mi dnes rano prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Na jednom fóru psali že už vyšel LT+ nwm co je na tom pravdy, ale snad se do týdne dočkáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.