Pwnrer Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj mám dotaz :) Když budu mít flashnuty xbox 360 arcade a nebudu u nej mit HDD. Nebudu tudis instalovat hru... Pojede mi palenka bez HDD? (Tudiz i bez instalace?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risooo Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ano ale niektore hry vyzaduju HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pwnrer Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 :( .... DMN Je tech her hodne? (Ktere vyzaduji HDD?) PS. Dík za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Her, které vysloveně vyžadují HDD je minimum. U pár her přijdeš třeba o nějaké bonusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 :( .... DMN Je tech her hodne? (Ktere vyzaduji HDD?) PS. Dík za odpoved :) Ne není je jich opravdu minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pwnrer Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Díky :) Admine... Muzes to strhnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ano ale niektore hry vyzaduju HDD. mohl bys prosím jmenovat která třeba vyžaduje hdd??? uved aspon 2, mě nenapadá ani jedna. jedině forza 3 druhý disk kde jsou nějaka auta navíc. co je pravda, tak to že hraní her instalovaných na hdd je příjemnější - nehučí mechanika, kratší nahrávací časy a někdy lepší plynutost. na druhou stranu když se dá k xku připojit jakýkoli hdd z kterého jde ukousnout 16 gb, dá se to v takové ošemetné situaci takto vyřešit. mám kolem 140 her a opravdu vevím že by to některá vysloveně vyžadovala - mohu se ale plést. dřív se hry instalovat nedali a taky to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak já vím opravdu také jen o FORZE . Ale hlavní důvod je že si šetříš mechaniku . Kamarád neměl HDD a při provozu dvěma dětmi po dvou letech mu mechanika úplně přestala načítat DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Final Fantasy XI opravdu vyžaduje HDD, bez něj nejde. A tuším nějaký Burnout požaduje HDD pro multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak například klasika GTA IV při rychlejší jízdě nestíhá načítat některé textury. Forza potřebuje HDD k instalaci dalších aut. A někde jsem i četl o problémech Halo Reach, ale to osobně nemám vyzkoušelo. Já osobně bych ti doporučil updatovat dashboard a koupit si flashku (8-16 GB), popř. 20GB originál harddisk. Ale 16 GB flashka mi přijde lepší vzhledem i k dalšímu využití. Ale záleží hlavně na tobě, skoro žádné omezení bych v tom neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Kedysi davno som vo Forze2 nespustil replay (zaznam pretekov). Aj to vyzaduje HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pwnrer Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Hry se dají teda instalovat i na flashnu? Kolik zabírá jedna hra na HDD? A nekde sem cetl ze je ta instalace na flashku slozita a jde jen u nekterych her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak to nevím, já jsem se osobně ještě nesetkal s hrou co by nešla na flashku nainstalovat, mně se povedly všechny co jsem chtěl. Instalace je jednoduchá, dáš install a vyběhne ti kam chceš hru nainstalovat, vybereš flashku a je to. Ještě k té flashce, já bych určitě volil vysokorychlostní, protože ty pomalejší by nemuseli mít žádný efekt oproti mechanice (kromě nehlučnosti). Velikost záleží hlavně na hře, zde je to přehledné: http://stripesonfire.com/nsc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pwnrer Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Díky moc :) ted si mi opravdu strasne moc pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak já vím opravdu také jen o FORZE . Ale hlavní důvod je že si šetříš mechaniku . Kamarád neměl HDD a při provozu dvěma dětmi po dvou letech mu mechanika úplně přestala načítat DVD . pod to se podepisuju taky jsem byl bez hdd a po 2letech frrrk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pwnrer Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 a jak rychla ma byt minimalne ta flashka? nebo prenosne HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 a jak rychla ma byt minimalne ta flashka? nebo prenosne HDD? Tak to neřeš - není to zase tak důležitý - většina flešek rychlostí vyhovuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pwnrer
Ahoj mám dotaz :)
Když budu mít flashnuty xbox 360 arcade a nebudu u nej mit HDD.
Nebudu tudis instalovat hru...
Pojede mi palenka bez HDD? (Tudiz i bez instalace?)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.