Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Důležitá otázka!


Pwnrer

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Ano ale niektore hry vyzaduju HDD.

mohl bys prosím jmenovat která třeba vyžaduje hdd??? uved aspon 2, mě nenapadá ani jedna. jedině forza 3 druhý disk kde jsou nějaka auta navíc. co je pravda, tak to že hraní her instalovaných na hdd je příjemnější - nehučí mechanika, kratší nahrávací časy a někdy lepší plynutost. na druhou stranu když se dá k xku připojit jakýkoli hdd z kterého jde ukousnout 16 gb, dá se to v takové ošemetné situaci takto vyřešit. mám kolem 140 her a opravdu vevím že by to některá vysloveně vyžadovala - mohu se ale plést. dřív se hry instalovat nedali a taky to jelo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak například klasika GTA IV při rychlejší jízdě nestíhá načítat některé textury. Forza potřebuje HDD k instalaci dalších aut. A někde jsem i četl o problémech Halo Reach, ale to osobně nemám vyzkoušelo.

Já osobně bych ti doporučil updatovat dashboard a koupit si flashku (8-16 GB), popř. 20GB originál harddisk. Ale 16 GB flashka mi přijde lepší vzhledem i k dalšímu využití.

Ale záleží hlavně na tobě, skoro žádné omezení bych v tom neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to nevím, já jsem se osobně ještě nesetkal s hrou co by nešla na flashku nainstalovat, mně se povedly všechny co jsem chtěl. Instalace je jednoduchá, dáš install a vyběhne ti kam chceš hru nainstalovat, vybereš flashku a je to.

Ještě k té flashce, já bych určitě volil vysokorychlostní, protože ty pomalejší by nemuseli mít žádný efekt oproti mechanice (kromě nehlučnosti).

Velikost záleží hlavně na hře, zde je to přehledné:

http://stripesonfire.com/nsc/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak já vím opravdu také jen o FORZE . Ale hlavní důvod je že si šetříš mechaniku . Kamarád neměl HDD a při provozu dvěma dětmi po dvou letech mu mechanika úplně přestala načítat DVD .

pod to se podepisuju taky jsem byl bez hdd a po 2letech frrrk :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu