dchoper Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Cau, chci si koupit novy ipod a rozhoduji se mezi 5G a 6G, pls poradte jaky...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dchoper Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Cim novejsi, tim lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lord1382 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak si vyber který ti víc vyhovuje... řekl bych, že rozdilu tam bude dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ja bych vybral 5g,protože 6g údajně nepřehrává videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Já bych vzal 6g, podle mě to bude hodně povedený...a asi bych u ipodu nano neřešil, že nepřehraje video, ale chápu, že to někomu může vadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dchoper Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 zajima me spis co vic hraje, mel jsem v ruce ipod nano 5g a hralo to o hodne mene nez ipod touch....tak jestli ta 6 bude hrat tez tak potichu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Víc hraje? Bude to hrát uplně stejně. Spíš bylo něco u toho nana, který podle Tebe nehrálo, něco v nepořádku. Nebo nastavený limit hlasitosti, případně nějakej ekvalizér, nebo třeba špatný sluchátka... Všechny novější ipody budou hrát uplně stejně, určitě ne potichu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Víc hraje? Bude to hrát uplně stejně. Spíš bylo něco u toho nana, který podle Tebe nehrálo, něco v nepořádku. Nebo nastavený limit hlasitosti, případně nějakej ekvalizér. Není to vada, protože iP nano 5g má reproduktor umístěn pod hliníkovým krytem, zatímco iP touch ho má zabudovaný v krytu (zvenčí). Je logické že půjde slyšet více nahlas. POZOR : iP nano 6. generace reproduktor vůbec nemá! TO:dchoper Já bych doporučil 6g, ale pokud ti vadí, že nemá video a reproduktor, běž klidně do 5. generace. Stejně si iPod vybereš sám a podle sebe jak ti bude nejlíp vyhovovat. A pokud umíš základy angličtiny, můžeš si přečíst třeba tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dchoper
Cau, chci si koupit novy ipod a rozhoduji se mezi 5G a 6G, pls poradte jaky...???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.