dchoper Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2010 Cau, chci si koupit novy ipod a rozhoduji se mezi 5G a 6G, pls poradte jaky...??? Citovat
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 Cim novejsi, tim lepsi... Citovat
0 Lord1382 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 Tak si vyber který ti víc vyhovuje... řekl bych, že rozdilu tam bude dost Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 ja bych vybral 5g,protože 6g údajně nepřehrává videa Citovat
0 Adlik Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 Já bych vzal 6g, podle mě to bude hodně povedený...a asi bych u ipodu nano neřešil, že nepřehraje video, ale chápu, že to někomu může vadit... Citovat
0 dchoper Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 zajima me spis co vic hraje, mel jsem v ruce ipod nano 5g a hralo to o hodne mene nez ipod touch....tak jestli ta 6 bude hrat tez tak potichu.... Citovat
0 Adlik Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2010 Víc hraje? Bude to hrát uplně stejně. Spíš bylo něco u toho nana, který podle Tebe nehrálo, něco v nepořádku. Nebo nastavený limit hlasitosti, případně nějakej ekvalizér, nebo třeba špatný sluchátka... Všechny novější ipody budou hrát uplně stejně, určitě ne potichu :-) Citovat
0 atavarecek Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2010 Víc hraje? Bude to hrát uplně stejně. Spíš bylo něco u toho nana, který podle Tebe nehrálo, něco v nepořádku. Nebo nastavený limit hlasitosti, případně nějakej ekvalizér. Není to vada, protože iP nano 5g má reproduktor umístěn pod hliníkovým krytem, zatímco iP touch ho má zabudovaný v krytu (zvenčí). Je logické že půjde slyšet více nahlas. POZOR : iP nano 6. generace reproduktor vůbec nemá! TO:dchoper Já bych doporučil 6g, ale pokud ti vadí, že nemá video a reproduktor, běž klidně do 5. generace. Stejně si iPod vybereš sám a podle sebe jak ti bude nejlíp vyhovovat. A pokud umíš základy angličtiny, můžeš si přečíst třeba tohle Citovat
Otázka
dchoper
Cau, chci si koupit novy ipod a rozhoduji se mezi 5G a 6G, pls poradte jaky...???
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.