JoGurt Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj , hacknul jsem si PSP Slim nevím jaký asi 2004 nebo pokud není tak 3004 :D Ale o to nejde . Hacknul jsem to tímto hackem http://www.youtube.com/watch?v=rS3p7utCNvw je tam k otmu návod , 2 části . Vše jsem dodělal i podle návodu jak to bylo ve videu . Co to dodělám po chvíli se to začne klepat a sekat celé PSP . Prosím o pomoc , předem díky za informaci . PS : Když to vymažu ten hack , přestane to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Kdybys ses radši nesral s takhle posranejma videama z youtube.com a skouknul tady psanej návod.... třeba na chickHENa + CFW Enabler/GEN-C tak bys udělal líp a nemusels se zabejvat takovejhlema bugama....... Ale skus dát select a CPU Clock XMB/GAME na Default... a jestli to nepomůže udělej to takhle když už tam máš 5.03 http://console-forum.net/tema/75518-mhuspeed-v3-stabilnejsi-alternativa-k-chickhen-pro-psp-2000-3000-s-ofw-5-03?highlight=5.03+mhu+speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Kde se to nastavuje v tom CFW nebo normálně v menuv systemu ?? Ja už jsem ti psal Zprávu , ale nevim jestli ti došla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zmáčkneš SELECT v menu PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Jakej select ? Popiš mi kde je ?:D Projel jsem celý menu a není tu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Myslí tlačítko SELECT,v menu nevím jak bys ho mačkal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Už to mám . pomohlo to dík a už se to nekelpe:D Moc dííííííííííííííííííííííík tyvole joo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 vůl seš tady ty a né on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ještě , když jsem si stáhnul hru , ale má víc partů , potřebuju je tam dát všechny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 bože .... myslim ze JoGurt bude asi PitBullova konkurence ..... co takhle kliknout treba na part 1 a dat extrahovat ? a "vysledek" hodit do PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ptal jsem se jestli se tam musej dát všechny party , ale jak tak jsem pochopil tak asi ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 klikni pravym tlacitkem mysi na PART 1 .... vyber EXTRAHOVAT .... pak vyber KAM TO chces EXTRAHOVAT ...... az se to doEXTRAHUUJE, tak vysledek bude asi v .ISO nebo . CSO ..... a to .ISO nebo .CSO hod do PSP do slozky ISO..... uz nwm jak jinak to popsat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ptal jsem se jestli se tam musej dát všechny party , ale jak tak jsem pochopil tak asi ne . No to je jasný, že všechy ne? K čemu by asi ten zbytek byl? Abys toho měl víc na stahování pro ozdobu...? Stáhnout všechny na stejný místo a vyextrahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 No to je jasný, že všechy ne? K čemu by asi ten zbytek byl? Abys toho měl víc na stahování pro ozdobu...?Stáhnout všechny na stejný místo a vyextrahovat. Stáhl jsem si gran turismo má 10 partů po 1 GB to je mám dát všechny na to aby mi to šlo ? To se mi tam vejde jen toto možná ani ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Panebože 2x je tu napsáno že máš extrahovat part1 a vznikne ti soubor ISO nebo CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.