Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém

JoGurt

Recommended Posts

Ahoj , hacknul jsem si PSP Slim nevím jaký asi 2004 nebo pokud není tak 3004 :D Ale o to nejde . Hacknul jsem to tímto hackem http://www.youtube.com/watch?v=rS3p7utCNvw je tam k otmu návod , 2 části . Vše jsem dodělal i podle návodu jak to bylo ve videu . Co to dodělám po chvíli se to začne klepat a sekat celé PSP . Prosím o pomoc , předem díky za informaci . PS : Když to vymažu ten hack , přestane to .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

Kdybys ses radši nesral s takhle posranejma videama z youtube.com a skouknul tady psanej návod.... třeba na chickHENa + CFW Enabler/GEN-C tak bys udělal líp a nemusels se zabejvat takovejhlema bugama.......

Ale skus dát select a CPU Clock XMB/GAME na Default... a jestli to nepomůže udělej to takhle když už tam máš 5.03

http://console-forum.net/tema/75518-mhuspeed-v3-stabilnejsi-alternativa-k-chickhen-pro-psp-2000-3000-s-ofw-5-03?highlight=5.03+mhu+speed

Odkaz ke komentáři

Ptal jsem se jestli se tam musej dát všechny party , ale jak tak jsem pochopil tak asi ne .

No to je jasný, že všechy ne? K čemu by asi ten zbytek byl? Abys toho měl víc na stahování pro ozdobu...?

Stáhnout všechny na stejný místo a vyextrahovat.

Odkaz ke komentáři

No to je jasný, že všechy ne? K čemu by asi ten zbytek byl? Abys toho měl víc na stahování pro ozdobu...?

Stáhnout všechny na stejný místo a vyextrahovat.

Stáhl jsem si gran turismo má 10 partů po 1 GB to je mám dát všechny na to aby mi to šlo ? To se mi tam vejde jen toto možná ani ne ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu