Colinaty Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Našel jsem a iPhone příslušenství iPad dobré a příslušenství před pár dny. Jsou to opravdu atraktivní. Jste obeznámen s těmito produkty? Jsou dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Levne iphony nejsou iphone, je to fake z treba ciny,nekupuj je Levne prislusenstvi muze a nemusi fungovat, dobre prislusenstvi poznas nalepkou schvaleno applem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ex1tus Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Dobrý den, pokud bych mohla, ráda bych vám doporučila tyto stránky, kde pravidelně nakupuji své příslušenství já - http://www.digital-shop.cz/ipad-iphone-ipod-prislusenstvi/ Mají zde opravdu pěkný výběr a ceny. Navíc rychlost dodání je také velice dobrá. Za sebe vřele doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 tohle mi příde jako spam...už to tu čtu asi potřetí, tak to sem necpi, stejně si ty šmejdy nikdo nekoupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Colinaty
Našel jsem a iPhone příslušenství iPad dobré a příslušenství před pár dny. Jsou to opravdu atraktivní. Jste obeznámen s těmito produkty? Jsou dobré?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.