janbartos87 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ahoj, mam psp firmware 5,03, a na display je jeden mrtvy pixel, kdyz to vyreklamuju, preinstalujou mi firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 nevim, jak u PSP, ale obycejne (napr u LCD obrazovek) neni dead pixel duvodem k reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janbartos87 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 fakt jo ? to jsem nikdy neslysel, ale nevis jak to je s tim firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ty poškozený pixely musí být myslím minimálně tři aby ti to uznali (vychcanost jak prase) a určitě ti rovnou nahodí i OFW, takže bych to do reklamace radši nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janbartos87 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak to nedam no !stejnak mam jen jeden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janbartos87
Ahoj, mam psp firmware 5,03, a na display je jeden mrtvy pixel, kdyz to vyreklamuju, preinstalujou mi firmware ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.