Pwnrer Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ahoj dotaz hledal jsem, nenasel jsem :( jak mam udelat vlastni shema na PSP menu? (je to nejak XMB... ) Je to tezke? Pls jen nejaky odkaz na tutorial nebo navod a nebo programy ktere jsou pro to stvorene. PS. Mam verzi 5.03 gen C.... :D ja jen ze sem nenasel ani schemata na moji verzi. Dekuji za slusnou odpoved. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009090029 podle tohoto by to mnelo jít je to od 3.71M33 az po 5.50gen takze by nemel byt problem a tezky to taky neni kdyz to pochopíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009090029 podle tohoto by to mnelo jít je to od 3.71M33 az po 5.50gen takze by nemel byt problem a tezky to taky neni kdyz to pochopíš :D on nemyslil tohle, chce si vytvorit vlastni schema program na vytvareni je create themes zkus to hledat pod tim to nazvem (ale vytvari jenom FW theme) existuje i na CFW :) to uz je slozitější. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 čus stáhl jsem si Custom Theme Converter - ten na vytváření PTF schémat,a když chci dát wallper tak to zamrzne! nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 čus stáhl jsem si Custom Theme Converter - ten na vytváření PTF schémat,a když chci dát wallper tak to zamrzne! nevíte co stim? Mě to taky dela. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pwnrer
Ahoj dotaz hledal jsem, nenasel jsem :( jak mam udelat vlastni shema
na PSP menu? (je to nejak XMB... )
Je to tezke? Pls jen nejaky odkaz na tutorial nebo navod a nebo programy ktere jsou pro to stvorene.
PS. Mam verzi 5.03 gen C.... :D ja jen ze sem nenasel ani schemata na moji verzi.
Dekuji za slusnou odpoved. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.