Lentilek2 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Měl jsem možnost koupit dell d600 za 300 z dokovaci stanici,brašnou... Má to 40gb HDD a nějak se mi ho podařilo unmountnout a ted mám možnost jedině linux z cd,tak mi pls poradte nějaky program,nebo jak mountnout ten hdd PS:Spěchá to-babička ma v neděli narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Systém je tam normálně linux? Tam se to provádí příkazem mount /dev/sda /mnt/adresar_kam_chces_namountovat ale po restartu ti ten mount zmizí a proto musíš udělat zápis v /etc/fstab. Jsi si jistý že to babička zvládne? :-) Nebo sis ten disk odpojil v biosu? Taky mohl odejít jestli je to nějaký starší kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 No pracděpodobně odešel-instaloval jsem tam XP a dal jsem formátovat na NTFS(ne rychlý),trvalo to hodinku a v 99% se to seklo a napsalo mi to,že ten disk nejde zformátovat(byl ůplně přehřáty,60stupnů uřčitě měl),tak jsem tu instalaci vypnul a pak se už neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lentilek2
Měl jsem možnost koupit dell d600 za 300 z dokovaci stanici,brašnou...
Má to 40gb HDD a nějak se mi ho podařilo unmountnout a ted mám možnost jedině linux z cd,tak mi pls poradte nějaky program,nebo jak mountnout ten hdd
PS:Spěchá to-babička ma v neděli narozeniny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.