fox171 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Čaute, stáhnul jsem Medal of Honor a Vanquish a po vypálení mi to nejede opakovaně nainstalovat na hdd vždycky se to sekně na 6% někdy na 33% nwm jestli je chyba v dvd ale na ně pálím už nějakou dobu a byly v pohodě a tyhle jsou čerstvě vybalené.. Proto to musím hrát s chrchláním mechaniky.. Hry jsem patchoval z Wawe 4 na wawe3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 může být vypalovačkou,dvd,isem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 vypalovačkou nwm nemá ani dva roky a předtím to všechno fičelo a hry jsou od PCmakera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jaké to jsou DVD ? I dva roky stará vypalovačka už nemusí vypalovat nejlépe . Zkus to vypálit na VERBATIM jestli to na nich nemáš a nebo na zkoušku na jiné vypalovačce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risooo Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ja som najprv vypaloval na emertanec (ci ako sa volaju) a vsetky hry mi robili presne to iste alebo nesli vobec. Ale odkedy vypalujem na verbatim rychlostou 2.4x tak mi vsetky hry bez problemov funguju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 j taky pálím na emteky, ale prozatím to vždy šlo, asi příště koupím verbatimy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute, stáhnul jsem Medal of Honor a Vanquish a po vypálení mi to nejede opakovaně nainstalovat na hdd vždycky se to sekně na 6% někdy na 33% nwm jestli je chyba v dvd ale na ně pálím už nějakou dobu a byly v pohodě a tyhle jsou čerstvě vybalené..
Proto to musím hrát s chrchláním mechaniky..
Hry jsem patchoval z Wawe 4 na wawe3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.