kure221 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ahoj, mam intel 2160 1,8ghz a ovladače z roku 2004!!! Proto bych je rád aktualizoval ( už si to zaslouží...), navíc by ten procesor mohl snad i líp běžet, ale nevim jak, všude možně hledam ovladače na tenhle procesor, ale nemužu je najít, proto Vás žádám o pomoc díky všem zůčastněným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Pokud všechno funguje, tak neni důvod aktualizovat, já mam třeba ovladač k procesoru z roku 2006. A určitě ti to nějak zázračně nezrychlí procesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Pokud všechno funguje, tak neni důvod aktualizovat, já mam třeba ovladač k procesoru z roku 2006. A určitě ti to nějak zázračně nezrychlí procesor. To jo no, ale určitě pochopíš, že tenhle procesor neni nejvýkonější a mně by každý kousek výkonu pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.