LukeFF Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosím o pomoc všechny moudřejší hlavy než-li je ta má v tomto oboru. Popíši postup a poraďte, prosím,kde jsem udělal chybu a proč se mě hra po úvodní obrazovce nechce načíst dále. Podotýkm, že mám verzi PS2 slim. 1.stáhnul jsem pomocí Flashgeta hru GOD OF WAR 2 od pcmakera - za čež velké díky 2.rozbaleno ve Winraru 3.vypáleno v IMGburnu, kde jsem dal WRITE- ISO- 2,4x a pálil na Verbatimky DVD+R DL 4.pálenku jsem pak vložil do PS2 a nemírně dlouho trvalo než-li naskočila volba jazyku a ještě déle pak nakočilo úvodní obraz z Kratosem a po zmáčknutí startu již jen ztmavne obraz a nic!!! PROSÍM O POMOC! Vždyť já jsem si koupil z nostalgie PS2 jen kvůli této hře! DĚKUJI VŠEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Vypaluj rozhodně rychlostí 1x. Změň Booktype na DVD-ROM, ikdyž by to mělo být automaticky. Ještě můžeš vzít takový ty tyčinky do uší a přejet sní čočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Tak to opravdu bylo tím BOOK TYPEM!! Vypáleno znova a vše jede k naprosté spokojenosti!! DĚKUJI!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.