LukeFF Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 Prosím o pomoc všechny moudřejší hlavy než-li je ta má v tomto oboru. Popíši postup a poraďte, prosím,kde jsem udělal chybu a proč se mě hra po úvodní obrazovce nechce načíst dále. Podotýkm, že mám verzi PS2 slim. 1.stáhnul jsem pomocí Flashgeta hru GOD OF WAR 2 od pcmakera - za čež velké díky 2.rozbaleno ve Winraru 3.vypáleno v IMGburnu, kde jsem dal WRITE- ISO- 2,4x a pálil na Verbatimky DVD+R DL 4.pálenku jsem pak vložil do PS2 a nemírně dlouho trvalo než-li naskočila volba jazyku a ještě déle pak nakočilo úvodní obraz z Kratosem a po zmáčknutí startu již jen ztmavne obraz a nic!!! PROSÍM O POMOC! Vždyť já jsem si koupil z nostalgie PS2 jen kvůli této hře! DĚKUJI VŠEM! Citovat
werty Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 Vypaluj rozhodně rychlostí 1x. Změň Booktype na DVD-ROM, ikdyž by to mělo být automaticky. Ještě můžeš vzít takový ty tyčinky do uší a přejet sní čočku. Citovat
LukeFF Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 Tak to opravdu bylo tím BOOK TYPEM!! Vypáleno znova a vše jede k naprosté spokojenosti!! DĚKUJI!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.