vrtalos Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ahoj lidi prosím mám otázku mám PSP slim 2004, datecode 8B, FW 6.31 koupil jsem si ho hlavně na Homebrew atd. ale dost lidí mi řeklo že mi to nepujde FLASHNOUT ... myslíte že to pujde? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 mislím že tohle by mělo jít. přes pandora battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Půjde (8C by flashnout nešlo), sežeň si Pandoru + MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Heh nojo ja sem ale amater... spíš hledám člověka co by mi vše udělal a ja bych mu zaplatil.. pandora je neaka baterka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 odkud jsi? jo a pandora je speciální baterie a MMS je upravená pamětová karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrtalos Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jsem z Brna. Takže stačí když si koupím pandoru a tu pamětovku a je to hotovy nepotřebuju dal něco upravovat s HW ? PS : icq 462 988 682 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.