AnarkiSKW Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 mam možnost koupit starší model uplně nový v doprodeji s 80gb hdd pujdou na něm ps 2 hry,taky sem tady četl že ten starší model je nespolehlivej,ale líbí se mi víc.Zaslechl jsem taky že už jsou na ps3 přehrávat neorg hry co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 já mám starší typ také 80GB a nikdy jsem s ním neměl problém stažené hry se dají hrát na každé ps3 ale musímít FW do 3.41! jinak se mi taky líbí víc fat než slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 ten firmware jak se to da zjistit než to koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 jedině že bys to ps3 pustil a kouknul se ale jestli je to starší fat tak by tam měl být menší jak 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnarkiSKW
mam možnost koupit starší model uplně nový v doprodeji s 80gb hdd pujdou na něm ps 2 hry,taky sem tady četl že ten starší model je nespolehlivej,ale líbí se mi víc.Zaslechl jsem taky že už jsou na ps3 přehrávat neorg hry co je na tom pravdy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.