AnarkiSKW Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 mam možnost koupit starší model uplně nový v doprodeji s 80gb hdd pujdou na něm ps 2 hry,taky sem tady četl že ten starší model je nespolehlivej,ale líbí se mi víc.Zaslechl jsem taky že už jsou na ps3 přehrávat neorg hry co je na tom pravdy Citovat
0 David32 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 já mám starší typ také 80GB a nikdy jsem s ním neměl problém stažené hry se dají hrát na každé ps3 ale musímít FW do 3.41! jinak se mi taky líbí víc fat než slim Citovat
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 ten firmware jak se to da zjistit než to koupim Citovat
0 David32 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2010 jedině že bys to ps3 pustil a kouknul se ale jestli je to starší fat tak by tam měl být menší jak 3.41 Citovat
Otázka
AnarkiSKW
mam možnost koupit starší model uplně nový v doprodeji s 80gb hdd pujdou na něm ps 2 hry,taky sem tady četl že ten starší model je nespolehlivej,ale líbí se mi víc.Zaslechl jsem taky že už jsou na ps3 přehrávat neorg hry co je na tom pravdy
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.