sewa Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zdarec Stáhnul jsem si SvR 2011,spustím a napíše to: The game could not be started (80020148) Mám PSP 3004, CFW 5.03 Gen-C Můžete mi někdo pomoct prosím? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zdravím :) 1)odkaz kde jsi hru stahl 2)já ju skusím 3)ale předpokládam že si hru buď 1)blbě stahl 2)je ta hra podvod 3)neni nahraná celá (upladovaná :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Tohle jsou odkazy: part1:http://www.megaupload.com/?d=T65HS9UI part2:http://www.megaupload.com/?d=MVPHSEZ1 Odkazy jsem našel tady: http://console-forum.net/tema/97124-yu-gi-oh-5ds-tag-force-5-wwe-smackdown-vs-raw2011-dj-max-portable3-ssaaww-games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 nahod 5.03 prometheus-2 mělo by to šlapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 prometheus 2 jsem nahodil. Zapnu to načte se gameboot a černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Dnes se ti na to podívám :P :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Já mám 5.03 gen-c a šlape mi to... Jak??? No normálně si stáhneš čistou hru a descriptneš si eboot pomocí isotoolu: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010050002 A hned to šlape... vřele doporučuji i u jiných her... THX potěší. Dragonin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 mě to taky nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Mě to na 5.00 M33 s decryptnutím Ebootu v ISO Toolu jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 a dáš sem odkaz pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Jako na tu decryptovanou hru? Nn, stáhl jsem si originální zálohlu a decrypt udělal sám, však je to primitivnost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 tu hru sem myslel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Vyser se na to a takovou pitomost nehraj.Osobne proti boxu nemam nic,ale wrestling musel vymyslet totalni kreten.Je to "sport" idiotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiotaros Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Vyser se na to a takovou pitomost nehraj.Osobne proti boxu nemam nic,ale wrestling musel vymyslet totalni kreten.Je to "sport" idiotu.Wrestling je show, bojový sporty dotažený ad absurdum. Něco jako monstertrucky, nebo když se perou holky v želé. Je to zábava, kde nezáleží na tom kdo vyhraje. Ale jak vyhraje. Nesmí se to brát vážně, spíš si dát pár piv a prostě si to užít. Já zase třeba nechápu lidi co se hrabou v tabulkách, řeší kdo má kolik bodů, s kým hraje/bojuje, jestli doma nebo "venku", jakou má zrovna formu apod. ale neberu jim to. Spíš mi přijde idiotstký někoho nebo něco takhle veřejně odsuzovat na základě vlastních sympatií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ja jenom rikam svuj nazor a nikomu jeho iluze nebo nazory neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ja taky wrestling nemusim ale chtěl sem si to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Vyser se na to a takovou pitomost nehraj.Osobne proti boxu nemam nic,ale wrestling musel vymyslet totalni kreten.Je to "sport" idiotu. Ale v tom případě máš wrestling rád taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Wresling je jenom divadlo pro díváky kde na sebe lidi skáčou z vejšky a maj takový ty směšný masky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 to je jedno ja sem cchtěl jen ten odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 mě to taky nefunguje na 5.03 Prometheus-2, zkoušel sem 2 verze wrestlingu, obě sem patchoval přes Version Patch v ISO Toolu 1.81 a u obou sem měl po GMB černou obrazovku a konec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Zkus to ještě na 5.03 GENu-A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ten nemam kde sehnat - funkční verzi pro SLIMko, nemáš náhodou po ruce odkaz na nějakej ? jo a zkoušel sem to i na 5.50 GEN-D3 s KHBBS a version patchem a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Mrkni sem: http://www.psp-hacks.com/2009/06/06/custom-firmware-503gen-a-for-hen-released-support-for-the-psp-3000/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khajit Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Na prometheu to nefunguje zkoušel sem to... Nahoďte si gen-D. jen jediný co nechápu je to že když si přetaktujete procák tak to nejde xD nwm no xD ale na cfw 5.50 Gen D by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Řekněme že si to trochu přehnal.... A já si myslím že jak říkal deiotaros je to show a hlavně divadlo... Lidi se u toho zříděj, ale nikdo tě nenutí ani to hrát, ani na to koukat, tak to nemusíš hned pomlouvat a odsuzovat... A s tym ebootem... Proboha dyť je to jednoduchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.