Hool23 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosim vas jak mam pretaktovat AMD Athlon II x2 215 na vetsi frekvenci (p.s. mam furt zakladni frekvenci 2.80....:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosim vas jak mam pretaktovat AMD Athlon II x2 215 na vetsi frekvenci (p.s. mam furt zakladni frekvenci 2.80....:( ) v Biosu...co mas za zakladni desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 mam Asus M2N68-LA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 mam Asus M2N68-LA no ono je to defakto jedno :) mel by si mit v Biosu nejaky nastaveni na taktovani...zkus to tam najit...ja ted nevim presne jak to maj Asus desky...ale nekde to tam bude...hlavne si nehraj s Voltama u CPU...zkus zvednout nasobic(pokud pujde)a nebo spis FSB(frekvenci CPU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 JJ v biosu sem na to koukal ale jenom ze to tam je ale nejde mi se k tomu dostat proste ja nwm....pak sem premyslel ze udelam upgrade BiOSU ale to nwm jak...proste nwm co amm delat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 JJ v biosu sem na to koukal ale jenom ze to tam je ale nejde mi se k tomu dostat proste ja nwm....pak sem premyslel ze udelam upgrade BiOSU ale to nwm jak...proste nwm co amm delat:( jo aha..a jak se k tomu nemuzes dostat?je to takovy sedy?a nejde na to kliknout?zkus nekde kouknout jestli to nejde zapnout...vim ze jsem mel taky ASUS A8N-SLI a taky to tam slo zapnout...:)jo jinak Upgrade Biosu je celkem slozitej...a hlavne dost nebezpecnej...pac kdyz se to po**** tak na 99% je po desce...hlavne o tom musi nekdo neco vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 no prave jsem to zkousel ale to proste nejde zapnout je to porad sedy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 no prave jsem to zkousel ale to proste nejde zapnout je to porad sedy.... hmm tak jestli nikde neni nic na zapnuti...tak se zkus kouknout na google na tvoji desku jestli neni nejaky specialni nastaveni...a pokud ne...tak jedine asi upgrade BIOSU....:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 vzdyt je to uplne primitivní záležitost, stáhneš bios z OFICIÁLNÍ podpory, dáš si to na flashku a pak najedeš do biosu tam bude nějakej tool a přes to si najdeš ten soubor s biosem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosim vas nemuzete mi nekdo najit bios na moji zakladnou desku????:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.