goldberg Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 cs mam otazku kdyz jsi koupim naflasnutej xbox 360 a nebudu mit pripojenej sitovy kabel muzu dostat ban a vyplati se koupit xbox nebo jsi pockat az se naflashuje xbox 360 slim myslim tenhle a kterou znacku dvd+r dl vybrat pro vypalovani dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ban se zatím dává pouze on-line. Pokud se nikdy nepřipojíš, nedostaneš ho. Jestli se vyplatí koupit Slim, nebo ne, je na tobě. Pokud si chceš zahrát hned, kup normální. Zase tolik výhod Slim nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 dá se to piáno flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Ano, dá i bez výměny mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 jeste neco jsou i na xbox 360 hry pres xbox live pokud jo muzu je hrat na flashnutem xbox singel player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miraz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Víš co? Nejdříve se nauč rozlišovat mezi větou oznamovací a tázací. Analfabete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 xbox s banem a xbox bez live je to samé = na piču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 xbox s banem a xbox bez live je to samé = na piču ale me zajima jenom jestli to jde ne jestli je to na picu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Samozřejmě také záleží na tom, jaké hry chceš hrát. mě například by případný ban nepřekážel, mám rád spíš hry pro jednoho hráče. A pak MMO, kde naopak mě Xbox nepomůže vůbec, téměř žádné zde nejsou. Vždy je to jen o preferencích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 tak ja chci hrat taky hry na jednoho hrace treba hru call of duty modern warfare 2.Ale na pc jde pres steam tak me zajima jestli to hrat na xboxu pujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Na Xboxu nemáš ten zapráskaný Steam ale Xbox LIVE, doporučuji si přečíst : Topic pro začátečniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Na Xboxu nemáš ten zapráskaný Steam ale Xbox LIVE, doporučuji si přečíst : Topic pro začátečniky... tak kdyz ta hra bude xbox live muzu hrat singl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 xbox s banem a xbox bez live je to samé = na piču ''výbornej'' názor...jsou lidi kteří nehrají online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ''výbornej'' názor...jsou lidi kteří nehrají online Nevím no. Já jsem odchovaný na PC a tohle bych si dovolil tvrdit opravdu jen u PC her. Na Xboxu mně absence online hraní trápí snad jen u sportovních her nebo u takového SKATE 3. Myslím, že je spousta lidí jako já, kteří hrajou online jen na PC. Xbox jsem si (nedávno) hlavně pořídil, abych si mohl zahrát hry, které jsou jen na konzole, nebo multiplayer s kámošem na jednom Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Tak ono to neni jen o tom ze hrajes s nekym Multak,ale take o tom ze na Live mame nakou particku a ackoliv hrajeme trebas kazdej jinou hru jsme v party a je prdel,kecame radime si co kam kde je,takze asi tak.Uplne neco jineho nez sedet doma u PC a nebo zabanovaneho xka jak zalud.A toto ti potvrdi kazdej kdo na Live je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ja na live jsem i pres to mam skype.a vyjde to na stejno... frostys myslim tim ze jsou lidi kteri nehraji online na xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Možná jsem měl spíš citovat to, na co jsi narážel ty: "xbox s banem a xbox bez live je to samé = na piču", abych byl lépe pochopen. Jinak jsem to samozřejmě myslel, tak jako ty. Já když hraju na PC, tak jsem taky s kámošema na Ventrilu, které znám IRL a hrajem spolu spoustu her. Kdybych mel Xbox blíž k PC, tak bych to tak měl i na xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 blbecek zas neumí hledat... nauč se česky, aspoň nějaký základy... a taky zapoj trochu mozek protože steam na Xku to už je vážně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goldberg
cs mam otazku kdyz jsi koupim naflasnutej xbox 360 a nebudu mit pripojenej sitovy kabel muzu dostat ban a vyplati se koupit xbox nebo jsi pockat az se naflashuje xbox 360 slim myslim tenhle a kterou znacku dvd+r dl vybrat pro vypalovani dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.