3BrZdA3 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Nazdar Lidi, potreboval bych pomoct. Nedávno jsem Updatoval můj PSP FW z 5.50 GEN D3 na 5.50 Prome-2 Protože jsem potřeboval rozchodit jedny z novějších her jako GOW:GOS atd. Ale narazil jsem na Problém - Moje PSP Nevidí CTF Skiny přitom FW Gen D3 je normálně viděl a Spouštěl. Tak nevím. Vše podle návodu jsem dělal, Ale ne a ne to rozchodit. Prosím o pomoc. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 a nejedou ty ctf jenom na genu? a na prometheovy ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 prometheus je jakoby gen takze musí jít mne jdou a mam prometheus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3BrZdA3 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ale ted jde o to Jakej Mas Prometheus..... Jestli treba Prometheus 1 je rozchodit Umi ale 2 NE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 já si myslim že ty CTF co si měl na GEN nejsou na Prome podporovaný,že na Prome sou určitý a na GENu zase jiný podporovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3BrZdA3 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Njn ale ted zas jde o to Jaky teda ten Zku****** Prome-2 Podporuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.