arcane245 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat neznáte nějakou stránku kde je vysvětlené co je to Earplug kde ho seženu co je to ESP taky kde ho seženu a tak?? řídím, se těmito návody a ted zabíjim v druhý hvězdě khezu a jak je v návodu napsáno že hodně řve a že je na něj dobrej Earplug a já nevim kde ho sehnat..taky nevim kde sehnat ESP skill..děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Jsou to dekorace když máš celej set třeba full z jednoho monstra dává skilli Earplug když zařve monstrum slabě tak se nedržíš za uši pak je ještě high grade Earplug a ve frontier ultra grade Earplug třeba na Tigrexe, Akantora ... a ESP je že když máš stupenou zbraň nebo monstrum neprosekneš tak se neodrazíš ale to neni důvod nosit stupenou zbraň xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 a mohl bys mi poradit nákej full set kterej mam přístupnej u lvl*** HR1?potřebuju to na toho KHEZU..bez toho ESP se zatim obejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 já se dostal s full battle až do ***** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.